Pages

Kawan-Kawan

Monday, January 21, 2013

Ke bulan ke-5

Untuk menjangkau bulan ke-5 tu nanti bukan sesuatu yang mudah bagi aku.. Perkara ni memang betul2 menuntut aku supaya kuat dari segi mental dan tak goyah emosi...
Aku sebenarnya hampir putus asa dan menyerah... Segala keringat dah dilimpahkan tapi ia masih belum mencukupi dan terus menuntut aku untuk memberi lebih lagi... Tapi bila aku berfikir panjang, ni lah cabaran yang aku harus lalui... Aku tetap tempuh jugak walaupun ianya sangat2 pahit, pedih, dan sedih...
Dalam hal ni aku pun tak keseorangan... Masih ada yang lain 'sekasut' dengan aku... 
Semoga kami diberi kekuatan...
Mentari petang di Taiping

dah baca..? terima kasih..!! komen sket.. huhu ^_^

7 comments:

ctmawa said...

Semoga tabah. :)

Aien Alien said...

mohon bertabah ya Shahz...lamo tak mai sini. hehehe, ingat ke x lagi kan.

MaYa MustWany said...

yesss bagus kuatkan semangat..bangkit n berusaha..jangan putus asa k shahz

nuyui a.k.a miss YUI said...

kuatkan diri ea..

p/s: dah cuba wa resepi potato tu..hihi

Nur Sakura said...

chayok2... u can do it...

sobri yaacob said...

tabah bro..
knapa ni??

FarHANa aZwA said...

KUATAN SEMANGAT .. :-) jgn mudah putus asa ..Semakin kita berusaha semakin mudah urusan yg kta jalankan..

Apa Ada Pada Blog Ni?

Bila aku rasa boring, aku pun mula menaip di blog...
Isi kandungan entry blog ni adalah PANDANGAN PERIBADI PENULIS dan fakta-fakta yang terdapat dalam blog ini dirujuk dari sumber-sumber yang boleh dipercayai...
Nak follow, silakan dan terima kasih...
Nak komen-komen pun boleh...

Saya memohon maaf penggunaan "AKU" didalam entry blog ni terutama kepada mereka yang lebih tua...