Pages

Kawan-Kawan

Thursday, April 28, 2011

Gambar Hasil Dari Mikroskop Electron

Nyamuk

Mite

Kutu

Labah - labah

Rama-rama

Ni gambar paling menarik aku tengok... Siapa je yang pernah tengok muka menatang ni dekat-dekat..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Berudu

dah baca..? terima kasih..!! komen sket.. huhu ^_^

3 comments:

Shaz Alina said...

ekeke~ comel tu...
tersenyum lagi... XD

ShahzCudin said...

gmbar berudu tu paling best skali...

caHayA pembUkaAn haTikU said...

guna SEM ker?? wah best nya.. x sbr nak test sample guna menda alah tu... huhu

Apa Ada Pada Blog Ni?

Bila aku rasa boring, aku pun mula menaip di blog...
Isi kandungan entry blog ni adalah PANDANGAN PERIBADI PENULIS dan fakta-fakta yang terdapat dalam blog ini dirujuk dari sumber-sumber yang boleh dipercayai...
Nak follow, silakan dan terima kasih...
Nak komen-komen pun boleh...

Saya memohon maaf penggunaan "AKU" didalam entry blog ni terutama kepada mereka yang lebih tua...